Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Thermana Laško


 

Družba dobrega počutja


Skrivnostna moč laških termalnih vrelcev je bila poznana že starim Rimljanom. Od takrat do danes, ko se je Zdravilišče Laško razvilo v enega najsodobnejših centrov zdravstvenega in wellness turizma, je termalna voda iz Laškega številnim ljudem pomagala ponovno vzpostaviti zdravje in ohraniti dobro počutje. Za nami je bogata zgodovina, 160-letna tradicija, iz katere smo se na temeljih zdravilnih termalnih vrelcev razvili v sodoben in kakovosten center zdravstvenega in wellness turizma. Naše programe smo oblikovali tako, da so vaš sopotnik v vseh življenjskih obdobjih in glede na vaše različne potrebe.


Nastanitev


Družba dobrega počutja, Thermana Laško, razpolaga z dvema hoteloma kategorij štirih zvezdic in štirih zvezdic superior, ki sta vrhunsko opremljena.
Hotel Thermana Park Laško****superior leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, od koder imate do Laškega mestnega jedra le 15 minut poživljajočega sprehoda. Ponujamo 181 sodobno opremljenih hotelskih sob in 7 hotelskih suit. Zunanja in notranja ureditev je sodobna, nočitvene zmogljivosti pa so udobne in dovršene. Gostje lahko parkirajo v garažni hiši, ki je del kompleksa.
Za sprostitev telesa in duha vam priporočamo obisk Termalnega Centra, kjer vam kar na 2.200 m2 vodnih površin nudimo nepozabna vodna doživetja na sotočju Rečice in Savinje. Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo. Na voljo so vam: bazen z valovi, hitra reka, otroško vodno zabavišče, rekreacijsko masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, trije whirlpooli nad bazenom …
Hotel Zdravilišče Laško**** je zasnovan brez arhitektonskih ovir, zato je njegov dostop primeren tudi za goste s posebnimi potrebami. Del sob je prilagojen tudi tistim, ki imajo težave z gibanjem in potrebujejo nadzor medicinskega osebja ter nego. Hotel ponuja 208 sob s 365 ležišči. Vse sobe so visoke kategorije štirih zvezdic, 48 sob z 98 ležišči pa je prilagojenih invalidom.


Indikacije, zdraviliško zdravljenje in wellness


V Zdravilišču Laško smo zdravilno termalno vodo oplemenitili z vrhunskim medicinskim znanjem in oblikovali prepoznavne preventivne in rehabilitacijske programe. Zdravilno delovanje termalnega vrelca je skozi dolgoletne izkušnje dokazano predvsem pri blago zvišanem krvnem pritisku, kroničnih vnetjih sklepov in hrbtenice ter težjih okvarah in prizadetosti gibal. Ponujamo učenje hoje v vodi, masaže s podvodnim curkom, biserne kopeli pa so sestavni del zdravilnih postopkov s termalno vodo. Posebnost je tudi Kneippov bazen z rečnim prodovcem. Pri nas delujejo sledeče ambulante in posvetovalnice: fiziatrična, ortopedska, nevrološka, nevrokirurška, alergološka … Izvajamo balneoterapijo, kinezioterapijo, elektroterapijo, magnetoterapijo, terapijo v magnetnem polju z laserjem in delovno terapijo.
Za vas smo pripravili programe zdravja, s pomočjo katerih ohranjamo in izboljšujemo naše največje bogastvo – zdravje: program po poškodbi spodnje okončine, program za osebe z multiplo sklerozo, program za sprostitev, na terapijo v Thermano … Naše strokovno osebje izvaja tudi obnovitveno rehabilitacijo za paraplegike in osebe s kardiovaskularnimi obolenji.
Po potrebi nudimo 24-urno zdravstveno nego na Oddelku ta rehabilitacijsko zdravstveno nego, ki bolnikom omogoča daljše bivanje v zdravilišču.

Za termalne užitke je poskrbljeno v Termalnem Centru Thermana Park Laško ter kopališču Zdravilišča Laško.
Obiščite tudi Wellness Spa Center, kjer lahko izbirate med izvrstnimi negami za obraz in telo, kopelmi, vrhunskimi masažami telesa ter ayurvedskimi tretmaji v Thermana&Veda, AyurvedaCentru Laško.

Sprostite stanje duha in telesa v čudovitem svetu Savna Centra Thermana Park Laško, ki se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete sedem savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega, in sicer: veliko finsko savno v obliki hiše Kozjanskega, parno savno v obliki kotla za varjenje piva, infrardečo savno v obliki vagona, Laconium z aromo lipe, finsko savno, ki ponazarja element ognja, finsko savno, ki ponazarja naravni element zemlje ter najsodobnejšo pridobitev – zunanjo finsko savno Kristal.
Thermana d.d.
Zdraviliška cesta 6
3270 Laško
 
Tel.: 03 423 20 00
Faks.: 03 423 20 10
info@thermana.si
www.thermana.si
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke