Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Thermane Laško


 

Thermana Laško je poznana tudi po kongresnem turizmu. Jeseni 2010 smo odprli sodoben Kongresni center Thermana Park, ki sprejme do 1.100 udeležencev v skupaj osmih dvoranah in treh sejnih sobah. V prostorih našega zdravilišča smo uredili vrhunske prostore za poslovne sestanke, novinarske konference, najrazličnejše skupščine in seminarje, predavanja, promocijske predstavitve izdelkov in pestra družabna srečanja.

Našim gostom ponujamo različne programe za kolesarjenje, pohodništvo in ribolov, odločijo se lahko tudi za igranje tenisa. Vedno bolj priljubljena oblika rekreacije postaja joga, obiskovalcem pa redno pripravljamo tudi različne telovadbe na prostem ali v bazenih. Na željo posamezne goste odpeljemo tudi na voden ogled pivovarne Laško in degustacijo piva ali jim organiziramo voden izlet po okoliških krajih.

Imamo tudi posebnost v naši ponudbi – v obeh hotelih in njunih idiličnih okolicah vse dni v letu pripravljamo poročne obrede.

Thermana d.d.
Zdraviliška cesta 6
3270 Laško
 
Tel.: 03 423 20 00
Faks.: 03 423 20 10
info@thermana.si
www.thermana.si
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke