Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Zdravilišča Radenci


 

Zdravilišče Radenci je priznan  kongresni center z dvoranami in prostori, namenjenimi za kongrese, poslovna srečanja in seminarje. Gosti lahko poskusijo svojo srečo tudi v bližnji igralnici.

Radenci se nahajajo sredi vinorodnih gričev, ki so posejani z zidanicami in vinotoči in so čudovita izletniška točka za zdraviliške goste. Tu je pravi raj za pohodnike in kolesarje, drugi si kot dodatno rekreacijo izberejo nordijsko hojo, tenis, fitnes, plavanje in igre z žogo (mali nogomet, rokomet, košarka, odbojka).

Radenci so poznani tudi po tradicionalni športni prireditvi Maraton treh src. Naše goste, tudi najmlajše, znamo zabavati z raznimi animacijski programi. Le nekaj metrov stran od zdraviliškega parka lahko že spoznate bregove reke Mure ter si privoščite splavarjenje ali spust po Muri. V neposredni bližini se v Gornji Radgoni nahaja tudi priznana Šampanjska klet, kjer organizirajo degustacijo vin.

V sklop zdravilišča spadajo tudi Terme Banovci, ki ponujajo spet svojevrstno uživanje ob termalnih vrelcih.

Zdravilišče Radenci
Zdraviliško naselje 12
9252 Radenci
 
Tel.: 02 520 27 2202 520 27 22
Faks.: 02 520 27 23
info@zdravilisce-radenci.si
www.sava-hotels-resorts.com
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke